slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
over ons

Historie van ons bedrijf Geefshuysen

GeefshuysenGeefshuysen constructie­bedrijf is in 1959 in Scherpenzeel opgericht door de twee broers Geefshuysen. hier een foto van de oude smederij
Het toenmalige bedrijf werd in het centrum aan de Dorpsstraat gevestigd, alwaar het tot 1998 gebleven is.
Gestart onder de Gebroeders Geefshuysen werd het bedrijf na 31 jaar in 1990 door een van de beide broers verlaten en ging het als eenmans­zaak verder. In 1993 werd de bedrijfs­leiding uitgebreid met Geefshuysen junior.
Na 9 jaar samen het bedrijf geleid te hebben werd in 2002 het bedrijf opnieuw overge­dragen. Het is nu junior die het bedrijf zijn huidige status geeft. Eerst onder de naam B.Geefshuysen V.O.F. en sinds augustus 2004 als Geefshuysen b.v.

Van eerste smederij tot het uitvoeren van contructiewerken

Als eerste smederij in de regio werden behalve het oude ambacht van smid al snel andere activiteiten ontplooit zoals het maken en repareren van allerhande verwarmings­installaties, landbouw­machines en het uitvoeren van constructie­werken.

Na op de lokatie in het centrum van Scherpenzeel als familie­bedrijf diverse uitbreidingen gerealiseerd te hebben in het toenmalige bedrijfspand. Werd in 1992 door markt­veranderingen en vraag besloten om over te gaan tot verhuizing en het bouwen van nieuwbouw. Deze nieuwbouw werd uiteindelijk in 1997 in Scherpenzeel aan de Holleweg gerea­liseerd en in gebruik genomen. Hiermee werden kantoor en produktie oppervlakte vervijfvoudigd.

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.