slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Constructiewerken

Constructiewerken in verschillende bedrijfstakken door Geefshuysen

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van constructiewerken? Dan bent u bij Geefshuysen aan het juiste adres. Of het nu gaat om staal of RVS-constructies, ons team is gespecialiseerd in het bewerken en maken van halffabricaten en van volledige constructiewerken. Onze specialisten komen dan ook met technische oplossingen voor ieder probleem, die vervolgens in onze werkplaats worden gerealiseerd.

Voor de volgende constructiewerken kunt u bij Geefshuysen terecht:

  • Constructies op maat
  • Constructies voor nieuwbouw en voor renovatie
  • Trappen
  • Plaatwerk

Staalconstructie berekenen

Voordat een staalconstructiewerk geplaatst kan worden dient deze te worden berekend. In de meeste gevallen is het berekenen van de staalconstructie verplicht. Hierbij kan het gaan om het bouwen van een schuur of hal. De gemeente controleert in vele gevallen of de constructie die gebouwd gaat worden voldoet aan alle opgestelde regels. Bij Geefshuysen kunt u ervan uitgaan dat dit op een professionele wijze geregeld wordt.

Het ontwerp

Het ontwerpen van een staalconstructie is een gecompliceerde klus. Hierbij is het tenslotte van belang dat de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig worden vastgesteld. Dit is namelijk cruciaal voor het eindresultaat. Wanneer er een fout in het ontwerp zit, kan dit namelijk leiden tot fouten in het eindresultaat. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten bent u bij Geefshusyen verzekerd van een professionele berekening en een kloppend ontwerp!

RVS trappen

Het ontwikkelen van trappen is een belangrijk onderdeel van onze constructiewerken. Daarnaast kunnen wij diverse andere constructiewerken ontwikkelen van RVS. Of het nu gaat om het maken van toonbanken of trapelementen, voor zowel de woningbouw, winkels als kantoren ontwikkelen wij passende constructiewerken. Benieuwd naar wat wij zoal gerealiseerd hebben? Bekijk dan de verschillende projecten op onze website!

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter