slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Constructiewerken

Constructiewerken voor klanten in verschillende bedrijfstakken ontwikkeld door Geefshuysen

Constructiewerken laten ontwikkelen door een specialist? Bepaalde staalconstructies of RVS constructies nodig? Wat uw wensen en eisen ook zijn, voor constructiewerken moet u beslist bij Geefshuysen zijn. Ons team specialisten is al jaren actief in het ontwikkelen van verschillende constructies. Zo beschikken wij uiteraard over de benodigde:

  • Kennis
  • Ervaring
  • Know how
  • Certificaten
  • Materialen

Mede hierdoor kunnen wij alle opdrachten tot een goed eindresultaat brengen. Wat in 1959 begonnen is als klein bedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving als het gaat om constructiewerken en meer. Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf via onze website.

Constructiewerken zoals trappen van RVS

Het ontwikkelen van trappen is een belangrijk onderdeel van onze constructiewerken. Daarnaast kunnen wij diverse andere constructiewerken ontwikkelen van RVS. Of het nu gaat om het maken van toonbanken of trapelementen, voor zowel de woningbouw, winkels als kantoren ontwikkelen wij passende constructiewerken. Benieuwd naar wat wij zoal gerealiseerd hebben? Bekijk dan de verschillende projecten op onze website. Door de afbeeldingen te bekijken kunt u inspiratie opdoen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Constructiewerken voor klanten in verschillende bedrijfstakken ontwikkeld door Geefshuysen 
Laat uw reactie achter