slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Constructiewerken laten fabriceren in de buurt van Nijkerk? Bespreek wat Geefshuysen voor u kan betekenen?
Nijkerk

Constructiewerken vlakbij u in Nijkerk?

Constructiewerken van RVS of staal laten maken door een gecertificeerd bedrijf in de buurt van Nijkerk? Staalconstructies, RVS constructies of andere wensen? Bij Geefshuysen kunt u terecht voor verschillende wensen. Wij beschikken over twee eigen productiehallen in de buurt van Nijkerk waar wij constructiewerken kunnen ontwikkelen. Hier staat een CNC gestuurde zaagboorstraat en computergestuurde ponsknipmachines waarmee wij diverse wensen kunnen realiseren. Ook snijwerk voeren wij in eigen beheer uit. Of het nu gaat om massaproductie of het ontwikkelen van maatwerk constructiewerken, wij brengen uw opdracht tot een goed eindresultaat. Voor advies en informatie kunt u gerust contact opnemen.

Constructiewerken voor landbouw in de regio Nijkerk

Al vele jaren houden wij ons bezig met het fabriceren en monteren van constructiewerken binnen de landbouw in Nijkerk en omgeving. Zo bieden wij o.a. de volgende producten aan:

  • Kuilvoerverdelers
  • Landschaven
  • Kilverborden
  • Mestpompen

Door onze jarenlange ervaring en ontwikkelingen binnen constructiewerken kunnen we inspelen op diverse vraagstukken van klanten in de landbouw in de buurt van Nijkerk en de rest van ons land. Wat uw wensen ook zijn, onze verkoop landbouwafdeling is u graag van dienst.

Constructiewerken op metaalgebied leverbaar in Nijkerk

Op onze website treft u een overzicht van wat wij kunnen betekenen op het gebied van constructiewerken. Daarnaast kunnen wij op metaalgebied aan nog veel meer eisen en wensen voldoen. Van grote constructiewerken tot kleine in de buurt van Nijkerk en daarbuiten. Heeft u speciale wensen voor constructiewerken? Kunt u deze wens niet vinden op onze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, wij kijken graag naar de mogelijkheden. Wij werken voor verschillende bedrijfstakken. Hoe onze klanten over onze producten en bedrijf denken vindt u bij onze referenties. Ervaar zelf waarom u voor constructiewerken in de buurt van Nijkerk beslist bij ons moet zijn!

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter