slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating

Gevelbeplating snel, zorgvuldig en efficiënt gefabriceerd en gemonteerd

Gevelbeplating van staal? Specialist in dak- en gevelbeplating nodig? Bekijk dan eens de website van Geefshuysen en ervaar wat zij voor u kunnen betekenen. Als specialist in het maken van staalconstructies op maat bieden wij ook diverse dak- en wand­systemen aan, om uw project geheel compleet te kunnen monteren. Het leveren en monteren van gevelbeplating doen wij zorgvuldig, snel en zeer efficiënt. Dit kunnen wij mede realiseren door onze jarenlange ervaring, technische kennis en goede organisatie. Van begin tot eind denken wij met u mee. Ons team bestaat uit vakmensen die zeer gedreven en gemotiveerd zijn. Ons sterke team weet als geen ander wat er nodig is voor het maken en leveren van gevelbeplating. Lees hier gerust meer over op onze website.

Gevelbeplating projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vele gevelbeplating projecten mogen realiseren. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunnen wij maatwerk leveren. Op het gebied van gevelbekleding maken wij o.a.

  • Sandwichpanelen
  • Damwand enkelwandig
  • Dakbekleding
  • Binnendoosconstructies op traditionele wijze

Maar ook voor daken kunnen wij platen, panelen en dakpannen leveren. Al deze systemen kunnen wij u geïsoleerd of onge­ïsoleerd aanbieden met de gewenste R-waarden. Gevelbeplating en meer maken wij in onze eigen productiehallen. Hier beschikken wij over de benodigde machines en materialen. Benieuwd of wij in uw wensen kunnen voorzien? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating snel, zorgvuldig en efficiƫnt gefabriceerd en gemonteerd
Laat uw reactie achter