slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating

Geefshuysen voor efficiënt gefabriceerde gevelbeplating

Wilt u uw pand voorzien van stalen gevelbeplating? Dan bent u bij Geefshuysen aan het juiste adres. Als specialist in het maken van staalconstructies op maat bieden wij ook diverse dak- en wand­systemen aan, om uw project geheel compleet te kunnen monteren. Het leveren en monteren van gevelbeplating doen wij zorgvuldig, snel en zeer efficiënt. Dit kunnen wij mede realiseren door onze jarenlange ervaring, technische kennis en goede organisatie. Van begin tot eind denken wij met u mee. Ons team bestaat uit vakmensen die zeer gedreven en gemotiveerd zijn. Ons sterke team weet als geen ander wat er nodig is voor het maken en leveren van gevelbeplating. Lees hier gerust meer over op onze website.

Gevelbeplating projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vele gevelbeplating projecten mogen realiseren. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunnen wij maatwerk leveren. Op het gebied van gevelbekleding kunt u bij ons terecht voor:

  • Sandwichpanelen
  • Damwand enkelwandig
  • Dakbekleding
  • Binnendoosconstructies op traditionele wijze

Ook voor daken kunnen wij platen, panelen en dakpannen leveren. Al deze systemen kunnen wij u zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd aanbieden met de gewenste R-waarden.

De fabricage van gevelbeplating

Bij Geefshuysen wordt de gevelbeplating geproduceerd in een van onze twee productiehallen. Binnen onze productiehallen bevinden zich de nodige machines en materialen voor het realiseren van kwalitatieve gevelbeplating. Dankzij ons royale machinepark en de flexibiliteit kunnen wij uw opdracht dan ook in een korte tijd realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina!

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter