slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating voor nieuwbouw en renovatie in de buurt van Amersfoort
Amersfoort

Gevelbeplating op maat in Amersfoort door Geefshuysen B.V 

Geefshuysen B.V. is een bedrijf dat u graag helpt bij het toepassen van nieuwe gevelbeplating in Amersfoort en omgeving. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, we hebben voor elke situatie een geschikte oplossing. Door de jaren heen hebben we veel kennis mogen opdoen op het gebied van fabriceren en monteren op maat.  

Dak en gevelbeplating laten uitvoeren in Amersfoort en omgeving? 

Gevelbeplating is een belangrijk element in afwerking van gevels. Ze zijn onmisbaar voor een gebouw en dienen o.a. ter bescherming tegen (weers) invloeden van buitenaf. Geefshuysen B.V heeft een ruime keuze aan verschillende soorten gevelbeplating. Deze zijn zowel als enkel- en als serie stuks leveren. Maar dat is niet alles, want we bieden en leveren ook maatwerk. Heeft u een specifieke situatie/wens? Dan biedt maatwerk namelijk dé oplossing.  

Wat is gevelbeplating? 

Op zoek naar geschikte gevelbekleding voor uw woning of bedrijfspand? Er zijn tal van mogelijkheden. Graag vertellen wij eerst wat dit precies is. Gevelbeplating is een soort gevelbekleding waarbij plaatmateriaal aan de gevel wordt bevestigd. Door de vele soorten en materialen gevelbekleding kan het soms lastig zijn een goede keuze te maken. Wij helpen graag.  

Welke soorten gevelbeplating  

Ons team is al een lange tijd actief in het plaatsen van gevelbeplatingen op maat. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving van Amersfoort. Afhankelijk van de situatie bieden wij de volgende uitvoeringen: 

  • Damwand enkelwandig; 
  • Sandwichpanelen; 
  • Binnendoosconstructies op traditionele wijze; 

Ook het materiaal kan verschillen. Zo is gevelbekleding verkrijgbaar in kunststof, hout en staal. Maar wanneer kiest u voor welk materiaal? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat past het beste bij uw situatie? Wij vertellen dit graag.  

Duurzame gevelbeplating 

Duurzaamheid is een hot item. Ook op het gebied van gevelbeplating staat dit centraal. Goede isolatie is daarbij van belang. Eén van de meest gekozen en duurzame gevelbeplating is een sandwichpaneel. Deze bestaat uit twee stalen of aluminium panelen met daartussen een laag isolerend materiaal. Hiermee is een hoge isolatiewaarde gegarandeerd.  

Benieuwd naar de andere soorten gevelbeplating? Neem contact op voor meer informatie.  

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter