slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating voor nieuwbouw en renovatie in de buurt van Soest
Soest

Gevelbeplating voor nieuwbouw en renovatie in regio Soest

Gevelbeplating voor nieuwbouw- of renovatieprojecten in de buurt van Soest? Op zoek naar een bedrijf dat dit op maat kan fabriceren en monteren? Voor gevelbeplating moet u beslist bij Geefshuysen in de buurt van Soest zijn. Wij kunnen zowel enkel- als seriestuks leveren en bieden maatwerk. Wij werken met verschillende materialen zodat wij in iedere klantwens met passende gevelbeplating kunnen voorzien. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. U bent te allen tijde verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eind product die zeer goed is afgewerkt. Benieuwd naar de sterke eigenschappen van gevelbeplating? Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Maak gerust vrijblijvend een afspraak. We bespreken graag uw wensen en kijken op welke manier we hierin kunnen voorzien. Ons team volgt nauwlettend de laatste ontwikkelingen, zodat we u telkens kunnen voor­zien van de nieuwtjes op technisch en esthetisch gebied.

Gevelbeplating op maat leverbaar in Soest

Het team van Geefshuysen maakt al vele jaren gevelbeplating op maat in de buurt van Soest en omgeving. Alle dak- en gevel­systemen kunt u in ieder gewenste kleur krijgen. Indien wij de objecten gemaakt hebben kunnen wij ook de montage hiervan verzorgen in Soest en daarbuiten. Montage hiervan geschied uiteraard met de benodigde vak­kennis. Indien nodig monteren wij vangnetten of rand­beveiliging voor een zo veilig mogelijke werk­omgeving. Indien u kiest voor gevelbeplating van Geefshuysen bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Goede prijs
  • Maatwerk
  • Eerlijk advies
  • Veiligheid

Fabricage gevelbeplating vlakbij Soest

Fabricage van gevelbeplating gebeurt bij ons in de buurt van Soest. In deze twee productiehallen van respectievelijk 1400 en 2200 vierkante meter staan de benodigde machines en materialen. Desgewenst kunnen wij voor staal­constructies en RVS producten ook de conservering verzorgen. Door de combinatie van ons uitgebreide machinepark en de flexibiliteit kunnen wij opdrachten op het gebied van gevelbeplating in een korte tijd voor u in Soest tot een goed eindresultaat brengen. Ervaar dit zelf en maak een afspraak. 

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter