slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Gevelbeplating voor nieuwbouw en renovatie in de buurt van Utrecht
Utrecht

Gevelbeplating in Utrecht van kunststof, hout of metaal? 

Gevelbekleding van kunststof, hout of metaal? Sandwichpanelen of een binnendoosconstructie? Als specialist op het gebied van gevelbeplating in de buurt van Utrecht vertelt Geefshuysen B.V. graag meer. Wij houden ons al jaren bezig met het monteren van verschillende soorten. Daarnaast volgt ons team nauwlettend de laatste ontwikkelingen, zodat we u telkens kunnen voorzien van de nieuwtjes op technisch en esthetisch gebied. 

Wat zijn de voordelen van metalen gevelbeplating? 

Geefshuysen B.V. werkt met verschillende materialen, zodat we iedere klantwens van passende gevelbeplating kunnen voorzien. Wilt u graag gevelbekleding dat zorgt voor een robuuste en moderne uitstraling? Dan is metaal wellicht een geschikte keuze. Gevelbeplating van metaal biedt de volgende voordelen: 

  • Onderhoudsarm 
  • Lange levensduur 
  • Sterk 
  • Goed te combineren met andere materialen 

U bent ten alle tijden verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat zeer goed is afgewerkt.  

Gevelbeplating met een hoge isolatiewaarde  

Het team van Geefshuysen B.V. monteert al vele jaren sandwichpanelen in de buurt van Utrecht en omgeving. Sandwichpanelen, ook wel isolatiepanelen genoemd, bestaan uit twee stalen platen met daartussen een laag van PIR schuim. Wanneer een hoge isolatiewaarde belangrijk is raden wij deze variant aan. Ze scoren namelijk hoog op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en geschikt voor diverse toepassingen.  

Dak en gevelbeplatingspecialist in Utrecht  

Fabricage van gevelbeplating voeren wij o.a. uit in Utrecht en omgeving.  Door de combinatie van ons uitgebreide machinepark en de flexibiliteit, kunnen we opdrachten op het gebied van gevelbeplating in een korte tijd voor u uitvoeren. Wij doen er alles aan om u een optimaal eindresultaat te bieden. 

Gevelbeplating laten plaatsen door Geefshuysen B.V.? 

Benieuwd naar de sterke eigenschappen van onze gevelbeplating of meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Maak gerust vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 033 - 27 71 457. Wij bespreken graag uw wensen en kijken op welke manier we hierin kunnen voorzien.  

 

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter