slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Glasbalustrade

Glasbalustrade op maat gefabriceerd door het ervaren team van Geefshuysen

Glasbalustrade laten maken met een prachtig design en van goede kwaliteit? Speciale wensen voor een glasbalustrade? Neem dan contact op met Geefshuysen of bekijk onze website. Graag kijken wij hoe wij in uw wensen kunnen voorzien. Geefshuysen is al sinds 1959 actief in het vak en een bekende smederij in de omgeving. Wij waren dan ook de eerste smederij in de regio en hielden ons behalve het oude ambacht van smid al snel met andere activiteiten bezig. Hierbij kunt u denken aan het maken en repareren van:

  • Landbouwmachines
  • Verwarmingsinstallaties
  • Constructiewerken

Vandaag de dag beschikken wij over een groot bedrijfspand waar wij beslist een glasbalustrade naar wens kunnen maken. Wij zullen uw verzoek met de nodige zorg en aandacht behandelen.

Glasbalustrade voor bijvoorbeeld een balkon

Glasbalustrade voor uw balkon laten maken? Wanneer wij deze voor u mogen fabriceren houden wij rekening met verschillende aspecten. Naast design en transparantie is veiligheid en kwaliteit van belang. Met een glasbalustrade zorgen wij ervoor dat een balustrade transparant wordt voor de omgeving. Wanneer er glas wordt gebruikt voor een balustrade moet dit aan verschillende eisen voldoen. Wij kennen deze als geen ander. Wilt u na fabricage een glasbalustrade door ons laten monteren? Ook dit verzorgen wij graag. Montage van verschillende constructies vormt voor ons team geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en middelen. Meer hierover leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Glasbalustrade door Geefshuysen
Laat uw reactie achter