slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Glasbalustrade

Glasbalustrade op maat gefabriceerd door het team van Geefshuysen

Wilt u graag een modern element in uw woning? Dan is een glasbalustrade misschien wel dé oplossing voor u. Hiervoor bent u bij de specialisten van Geefshuysen aan het juiste adres. Wij kijken graag hoe wij in uw wensen kunnen voorzien. U heeft bij ons de keuze uit een RVS balustrade of een glasbalustrade. Een glasbalustrade creëert een ruimtelijke uitstraling en is dus ook steeds populairder, zowel in nieuwbouw woningen als in oudere woningen.

De kenmerken van een glasbalustrade

Een glasbalustrade kan voor diverse toepassingen worden gebruikt. In de meeste gevallen wordt een glasbalustrade gebruikt als afscheiding bij een trap, overloop of buitenterras. Glasbalustrades kunnen namelijk zowel binnen als buiten worden geplaatst. Bij Geefshuysen maken wij bij de productie van glasbalustrades gebruik van veiligheidsglas. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige constructie.

Glasbalustrade op maat

Bij Geefshuysen maken wij iedere glasbalustrade volledig op maat. Afhankelijk van het door u gewenste type glas en glasdikte zullen wij een ontwerp maken passend bij uw woning of bedrijfspand. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze bij een glasbalustrade uit bevestigingssystemen van RVS en staal. Bent u tevreden met ons ontwerp? Dan zullen wij alles in gang zetten en de productie van uw glasbalustrade starten in onze eigen productiehal.

Glasbalustrade voor een balkon

Een glasbalustrade voor uw balkon laten maken? Wanneer wij deze voor u mogen fabriceren houden wij rekening met verschillende aspecten. Naast het design en transparantie is veiligheid en kwaliteit van belang. Met een glasbalustrade zorgen wij ervoor dat een balustrade transparant wordt voor de omgeving. De experts van Geefshuysen beschikken over de nodige ervaring en weten als geen ander waar rekening mee gehouden dient te worden! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina!

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter