slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Glasbalustrade voor een pand in de buurt van Nijkerk?
Nijkerk

Glasbalustrade voor uw pand in Nijkerk?

Glasbalustrade voor een kantoorpand in de buurt van Nijkerk? Een balustrade die zowel functioneel als veilig en decoratief is? Kies dan voor een glasbalustrade gemaakt door Geefshuysen in de buurt van Nijkerk. Geefshuysen is namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende maatwerk constructies in diverse materialen. Ons team beschikt over de benodigde kennis, ervaring en know how om iedere opdracht tot een goed eindresultaat te brengen. Daarnaast beschikken wij over de benodigde certificering zodat wij het gehele productieproces tot onze rekening kunnen nemen. Wat de omvang, aard of moeilijkheidsgraad ook is, wij maken graag een passende glasbalustrade in onze werkplaats in de buurt van Nijkerk.

Glasbalustrade op maat leverbaar in Nijkerk

Als wij een glasbalustrade gaan maken in de buurt van Nijkerk voor een opdrachtgever doen wij dit geheel op maat. Afhankelijk van het type, de dikte en een aantal andere aspecten zullen wij een ontwerp maken. Zo kan er ook gekozen worden voor verschillende bevestigingssystemen van RVS en staal. Na goedkeuring van het ontwerp kunnen wij dit zelf fabriceren. Dit hebben wij in de afgelopen jaren voor diverse klanten gedaan. Een glasbalustrade is namelijk erg geliefd. Het is een elegant product dat niet uit de mode raakt en in iedere stijl en ruimte toepasbaar is.

Glasbalustrade en meer beschikbaar in Nijkerk

Naast een glasbalustrade op maat in de buurt van Nijkerk kunnen wij andere producten maken zoals:

  • Staalconstructies
  • Stalen kozijnen
  • RVS constructies
  • Dakbekleding
  • Landbouwmachines

Op metaal gebied kunnen wij aan nog veel meer wensen voldoen. Enkele voorbeelden kunt u bekijken op onze website. Benieuwd of wij uw wens kunnen realiseren? Een speciale glasbalustrade of ander product nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier. Ons team staat u graag te woord.

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter