slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Hallenbouw

Hallenbouw? Snel, professioneel en veilig door Geefshuysen b.v.

Hallenbouw en staalconstructies? Dak- wand- en gevelbekleding? Geefshuysen b.v. is inmiddels, al sinds 1959, een bekend begrip als constructiebedrijf. Wat begonnen is als kleine smederij is uitgegroeid tot een grote naam binnen de las en staalconstructie branche. Wij hebben ons weten te specialiseren en zijn hét adres voor:

  • Hallenbouw
  • Landbouwmechanisatie
  • Staalconstructies
  • RVS & trappen
  • Dak-, wand- en gevelsystemen

Onze productiehallen zijn zo ingericht dat wij het gehele productieproces in eigen beheer uit kunnen voeren. Dit verzekerd onze klanten van de beste kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen

Geefshuysen b.v. gebruikt voor hallenbouw en andere werkzaamheden kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Deze voldoen aan de nieuwste normen en zorgen voor een lange levens- en gebruiksduur. Daarnaast monteren wij alle constructies met veilige kranen en hoogwerkers. Dit wordt uitgevoerd door onze vaste montageploeg. Hierdoor bieden wij snelheid, kwaliteit en veiligheid.

Hal laten bouwen

Indien u op zoek bent naar een partner om een nieuwe hal te laten bouwen moet u beslist bij ons zijn. Of het nu gaat om hallen voor de bouw, industriële of logistieke sector, wij bieden voor iedere vraag een passende oplossing. Snel, professioneel en veilig geleverd. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u tevens voorzien van advies.

Hallenbouw op maat

Hallenbouw verzorgen wij op maat. Wij stemmen elk project af op de wensen en ruimtebehoefte van de opdrachtgever. Doordat wij maatwerk leveren bieden wij de juiste ruimte voor iedere klant en persoonlijke vormgeving. Zo zijn er diverse uitvoering- en variatiemogelijkheden. Op het gebied van metaal kunnen wij aan veel wensen voldoen. Niet alleen hallenbouw behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat wij allemaal nog meer kunnen betekenen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter