slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Barneveld

Hallenbouw door Geefshuysen b.v. in Barneveld

Hallenbouw specialist in de buurt van Barneveld? Geefshuysen b.v. is graag uw partner. Als u een hal wilt laten bouwen wilt u uiteraard de beste oplossing. Niet alleen op het gebied van kwaliteit maar ook op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en economisch. Bij hallenbouw komt het aan op nauwkeurigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring in staalconstructies weten wij als geen ander wat hier voor nodig is. Wij realiseren staalconstructies en hallen op maat. Van de voorbereiding tot de productie en montage, alles onder één dak. Hierdoor kunnen wij de beste oplossing bieden voor onze klanten. Een hal laat u immers niet dagelijks bouwen.

Hallenbouw naar wens

Geefshuysen b.v. verzorgt het hele traject van hallenbouw. Van ontwikkeling tot montage. U maakt uw wensen en ideeën kenbaar en wij gaan aan de slag. Samen met onze klanten bouwen we aan de mooiste projecten. Doordat wij staalconstructie in eigen beheer produceren garanderen wij kwaliteit. Onze kracht ligt in de maatwerkprojecten die wij leveren. Daarnaast hebben wij toegevoegde waarde doordat wij van begin tot eind betrokken zijn. Of het nu gaat om hallenbouw of andere staalconstructies, wij doen wat wij beloven.

Hallenbouw in staal

Als specialist in staalconstructies realiseren wij hallenbouw in staal in Barneveld en omgeving. Staal biedt vele voordelen zoals:

  • Stevigheid
  • Stabiliteit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Functioneel

Daarnaast biedt het een goede prijs/kwaliteitverhouding. Met staal zijn er diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk. Daarom kunnen wij maatwerk bieden. Wilt u graag een nieuwe bedrijfshal laten bouwen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter