slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Utrecht

Hallenbouw laten verzorgen door Geefshuysen B.V. in Utrecht? 

Geefshuysen B.V. is uw aangewezen partner als het gaat om hallenbouw in Utrecht en omgeving. Ons team werkt dagelijks met veel plezier aan diverse werkzaamheden in deze branche. Doordat wij al vele jaren actief zijn in het maken van staalconstructies kunnen wij ons een specialist noemen. Wij realiseren staalconstructies en hallen geheel op maat.  

Dit gebeurt door: 

  • De juiste voorbereiding; 
  • Productie
  • Montage; 
  • Etc. 

Wij beschikken hiervoor over twee productiehallen. In deze twee productiehallen van respectievelijk 1400 en 2200 hebben wij de benodigde machines staan waarmee wij alles in eigen beheer fabriceren.  

Hallenbouw naar wens: van ontwikkeling tot montage in Utrecht 

Een nieuwe hal laten bouwen? Wilt u het gehele traject laten verzorgen door een professioneel bedrijf? Dan zijn we u graag van dienst, van de ontwikkeling tot de montage. Afhankelijk van uw wensen gaan we met de architect en constructeur om de tafel. In samenspraak met deze specialisten creëren we een uitgekiende balans waarbij we rekening houden met de technische haalbaarheid, persoonlijke wensen, gewenste kwaliteit en prijsverhouding.  

Wat zijn de voordelen van hallenbouw van staal? 

Indien u een nieuwe hal laat bouwen is de keuze voor het materiaal van belang. Hallenbouw in staal is een slimme en veel gekozen optie. Staal biedt veel voordelen, misschien wel meer dan u dacht. Zo is staal erg stevig, het biedt stabiliteit, het is onderhoudsvriendelijk en ook nog eens functioneel. Kortom: genoeg redenen om hiervoor te kiezen.  

Staalconstructies van Geefshuysen B.V. bieden dé oplossing voor vele soorten bouw (wensen). Heeft u interesse of wilt u verder geïnformeerd worden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 033 - 27 71 457 

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter