slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Hekwerken

Hekwerken van RVS en staal op maat door Geefshuysen

Hekwerken voor nieuwbouwwoningen? Hekwerken op maat van staal of RVS? Wat uw wensen ook zijn, voor hekwerken moet u beslist bij Geefshuysen zijn. Geefshuysen is een bedrijf dat al vele jaren actief is in het ontwikkelen van verschillende staalconstructies. Met ons team gemotiveerde en ervaren vakmensen kunnen wij het gehele productieproces van o.a. hekwerken uit handen nemen. Met de benodigde technische kennis, ervaring en certificaten hebben wij in de afgelopen jaren diverse producten naar wens van de klant ontwikkeld. Graag doen wij dit ook voor u. Ongeacht de aard, moeilijkheidsgraad en wens, wij maken maatwerk constructies. Naast hekwerken kunnen wij meer voor de klant ontwikkelen. Meer hierover vindt u op onze website.

Hekwerken en meer beschikbaar bij Geefshuysen

Heeft u speciale wensen voor hekwerken? Dan gaan wij graag met u om de tafel om uw wensen uit te werken. Wij werken samen met architecten en constructeurs die voor iedere opdrachtgever het juiste ontwerp kunnen maken. Naast hekwerken kunnen wij o.a. de volgende objecten maken:

  • Sier- en smeerwerk
  • Dakbekleding
  • Staalconstructies
  • Landbouwmachines
  • Bouwkunde voorzieningen
  • RVS constructies

Als wij hekwerken of bovenstaande andere producten ontwerpen staan uw wensen centraal. We houden rekening met kwaliteitseisen, het technisch haalbare maar ook de prijsverhouding. Wij willen een zeer goede prijs bieden. Indien uw wens niet haalbaar is zullen wij zoeken naar een alternatief. Hekwerken moeten ten alle tijden in uw plaatje passen en aan uw wensen voldoen. Benieuwd naar de door ons geleverde hekwerken? Neem dan contact op of breng een bezoekje aan onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter