slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Hekwerken in de buurt van Amersfoort laten maken door Geefshuysen in eigen productiehal
Amersfoort

Hekwerken vlakbij Amersfoort laten maken door Geefshuysen

Hekwerken in de buurt van Amersfoort laten maken? Geefshuysen is dé specialist in staal en kan verschillende objecten op maat maken. Ons bedrijf heeft al vele jaren kennis en ervaring in het ontwikkelen van hekwerken en staalconstructies en is een bekend begrip in Amersfoort en omgeving. Wij kunnen zeer flexibel inspelen op de klantwens waardoor wij ieder keer weer een goed eindresultaat kunnen leveren. kwaliteit, prijs en de klantwens staat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om het maken van hekwerken of trappen, van RVS of staal, wij beschikken over een eigen productiehal waar wij dit allemaal kunnen maken. Wij kunnen zowel enkelstuks als seriestuks maken.

Hekwerken van A t/m Z leverbaar in Amersfoort

Hekwerken maken wij in zijn geheel in onze productiehal in de buurt van Amersfoort. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het ontwerp
  • De plantekening
  • De constructieberekening
  • De enginering
  • De werkplaatstekening
  • De productie

En tot slot komen wij de hekwerken monteren in de buurt van Amersfoort en omgeving. Orders tot 250 ton staal kunnen wij in eigen beheer produceren. Indien u een groter project wilt laten uitvoeren werken wij samen met een netwerk vaste collega’s. Op deze manier hoeven wij nooit nee te verkopen.

Hekwerken t.b.v. verfraaiing en veiligheid voor u in Amersfoort

Hekwerken gemaakt door ons bedrijf in de buurt van Amersfoort kunnen als zeer goede beveiliging dienen. Hiermee bepaalt u zelf wie er wel en niet op het terrein mogen komen. Daarnaast kunnen hekwerken zo gemaakt worden dat ze volledig aansluiten bij de stijl van de woning of het pand. Doordat wij maatwerk kunnen leveren kunnen wij daarmee rekening houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kosten? Vraag dan een offerte op. Naast hekwerken kunnen wij nog vele andere projecten uitvoeren. Zo maken wij complete RVS trappen voor winkels, kantoren en de woningbouw.

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter