slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Staalconstructies

Staalconstructies specialist Geefshuysen levert maatwerk

Staalconstructies op maat laten maken? Het team van Geefshuysen gaat graag met u om de tafel om te bespreken hoe we in uw wensen kunnen voorzien met passende staalconstructies. Of het nu gaat om nieuw- of verbouw, graag kijken wij samen met de architect en constructeur naar een passende oplossing. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten zoals:

  • Kwaliteitseisen
  • Technisch haalbare
  • Prijsverhouding
  • Persoonlijke wensen

Op deze manier hebben wij in de afgelopen jaren verschillende eindproducten naar volle tevredenheid van de opdrachtgever geleverd. Als specialist in staalconstructies weten wij als geen ander wat hiervoor nodig is.

Staalconstructies van hoge kwaliteit

Geefshuysen is al vele jaren actief in het leveren van de hoogste kwaliteit in staalconstructies. Graag verzorgen wij het gehele traject, van fabricage tot montage. Wij maken staalconstructies voor uiteenlopende wensen en opdrachtgevers. Klanten waarderen wat wij meedenken en goede service bieden. Is uw opdracht meer dan 250 ton staal? Dan verwijzen wij u door naar zeer goede en betrouwbare collega’s. Meer weten over de mogelijkheden? Benieuwd naar de prijzen van staalconstructies? Neem gerust contact op, kijk op de website voor de contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze:

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter