slide
bg001

Staalconstructies - Lasbedrijf - Landbouwmechanisatie

adres

Geefshuysen b.v.

Holleweg 28
3925 LW Scherpenzeel
Tel.: 033 - 27 71 457
Fax: 033 - 27 74 936

cgs@geefshuysen.nl

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Staalconstructies in de buurt van Zeist en de rest van Nederland naar wens geleverd?
Zeist

Staalconstructies in Zeist en de rest van Nederland geleverd

Staalconstructies nodig die voldoen aan uw wensen? Deze laten maken door een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Zeist? Voor staalconstructies maatwerk moet u bij Geefshuysen zijn. Wij verzorgen het maken van staalconstructies van A t/m Z. Hierbij kunt u denken aan het maken van de tekeningen, berekeningen, productie en montage. Samen met de opdrachtgever, architect en constructeur gaan wij om de tafel om een passend ontwerp te maken en uiteindelijk eindobject naar wens te leveren. Tijdens een kennismaking bespreken we uw wensen en houden daarbij rekening met kwaliteitseisen, het technisch haalbare en de prijs. Ons team beschikt over de juiste kennis, ervaring en know how en anticipeert daarmee op de uiteenlopende orders. Zo zijn wij klanten van dienst in Zeist en de rest van Nederland.

Staalconstructies leverbaar in Zeist

Geefshuysen beschikt over een eigen engineringsteam die verschillende staalconstructies op maat kan realiseren in eigen onze eigen productiehallen in de buurt van Zeist. Wij kunnen orders tot 250 ton zelf produceren. Grotere projecten besteden wij uit aan collega’s. Zo kan het gaan om:

  • Hekwerken
  • Carports
  • Kassenbouw
  • Bruggen
  • Veeschuren

Maar ook loodsen, kantoren en bedrijfsruimtes. Ons team is op de hoogte van de laatste technieken door het regelmatig volgen van opleidingen en cursussen. Hierin onderscheiden wij ons van de rest in de buurt van Zeist.

Sterk in staalconstructies voor u in Zeist

Sterk in staalconstructies is waar wij in Zeist en de rest van Nederland bekend om staan. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren diverse constructies op maat. Zowel massa- als seriewerk voeren wij uit. Onze eigen montageafdeling beschikt over 3 compleet uitgerust auto’s die voorzien zijn van aanhangwagens. Hiermee kan er transport tot 6 meter verzorgd worden. Voor langere staalconstructies beschikken wij over uitschuiftrailers en opleggers. Daarnaast worden de staalconstructies gemonteerd met speciale hoogwerkers en kranen. Doordat wij het product maken weten wij precies hoe de montage uitgevoerd moet worden. Daarom verzorgen wij dit graag.

Geefshuijsen B.V. logo
Geefshuijsen B.V.
Laat uw reactie achter